Gulikstraat Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Gulikstraat Venlo NederlandIndeling:Souterrain:Een privé berging (ca. 6m2) is bereikbaar via de centrale entree of via de zijkant van het complex.Begane grond:Centrale entree met beltableau en brievenbussen. Vanuit de entree is er toegang tot de berging, het trappenhuis en de liftinstallatie.4e verdieping:Het appartement is gelegen op de 4e verdieping. De entree/hal geeft toegang geeft toegang tot de open keuken, de badkamer, de toiletruimte, 2 slaapkamers en de woonkamer. De open keuken is gerealiseerd in 2016 en ingericht met een inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, bergkastjes, elektrische boiler en witgoedaansluitingen. De woonkamer krijgt veel natuurlijke lichtinval en is ca. 25m2 groot. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Het balkon heeft een wijds uitzicht over Venlo-Oost. De slaapkamers zijn ca. 10m2 en 12m2 groot. De slaapkamer van ca. 10m2 heeft toegang tot het balkon. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche, wastafel en badkamermeubel. De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer (2016)

Je vind de Appartement aan de Gulikstraat Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de Gulikstraat Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gulikstraat in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gulikstraat in Venlo – Klik hier

Details van Appartement Gulikstraat in Venlo

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gulikstraat Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren