Gustave_Stresemannstraat Diemen Nederland in Diemen via Huurflits

Gustave_Stresemannstraat Diemen NederlandWelkom om ons prachtig ontworpen, gezellige huis net ten oosten van Amsterdam te bekijken. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de rustige en groene buurt. Je hebt je eigen privétuin, kitchenette, badkamer en douche. Voor het bereiden van warme maaltijden kunt u gebruik maken van de hoofdkeuken, die u een verdieping hoger deelt met de gastheer. Anders heb je 100% privacy.Een studio was vroeger populair onder BnB-gasten en nu besloot de gastheer om veiligheidsredenen om te verhuren aan huurders die langer blijven.

Je vind de Studio aan de Gustave_Stresemannstraat Diemen Nederland  te Diemen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Diemen aan de Gustave_Stresemannstraat Diemen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Diemen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Gustave Stresemannstraat in Diemen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Gustave Stresemannstraat in Diemen – Klik hier

Details van Studio Gustave Stresemannstraat in Diemen

Prijs – 1189.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gustave_Stresemannstraat Diemen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren