Gymnasiumstraat Assen Nederland in Assen via Huurflits

Gymnasiumstraat Assen NederlandTE HUUR: Een LUXE TWEEKAMER appartement in het centrum van Assen!In het historische pand is 105 jaar een bakkerij gevestigd is geweest. In 2018 is de bakkerij gesloten en in de oude bakkerij en bovenwoning zijn in totaal 7 luxe appartementen gerealiseerd. Aan de voorzijde is de bakkerswinkel nog gelegen, voor een heerlijk vers broodje elke ochtend!Het appartement is gelegen op een PRACHTIGE PLEK, in de nabijheid van alle voorzieningen die de binnenstad van Assen biedt.Omdat het appartement nog niet eerder is bewoond is alles nieuw en kan de nieuwe bewoner zijn of haar eigen sfeer aan de woning geven.Het appartement is gelegen op 1e verdieping en de indeling is als volgt:Hal, woonkamer, open keuken voorzien van keramisch kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak.Op de 2e verdieping is de slaapkamer en badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van douchehoek, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Gymnasiumstraat Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Gymnasiumstraat Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gymnasiumstraat in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gymnasiumstraat in Assen – Klik hier

Details van Appartement Gymnasiumstraat in Assen

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gymnasiumstraat Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren