H.J._Schimmelplein Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

H.J._Schimmelplein Utrecht NederlandHet H.J. Schimmelplein ligt vlakbij het centraal station. De studio is een onlangs gerenoveerd gebouw met 3 andere studio’s. en beneden is er op de begane grond een was- en droogruimte. Voor de deur is een speeltuin en diverse supermarkten en restaurants zijn op loopafstand. De studio heeft een eigen badkamer, toilet en keuken.

Je vind de Studio aan de H.J._Schimmelplein Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de H.J._Schimmelplein Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio H.J. Schimmelplein in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio H.J. Schimmelplein in Utrecht – Klik hier

Details van Studio H.J. Schimmelplein in Utrecht

Prijs – 940.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de H.J._Schimmelplein Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren