H. Kamerlingh Onnesweg in Naarden-Bussum via Esteon

H. Kamerlingh OnneswegTe huur in Bussum Eng! Een appartement bestaande uit 2 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het heeft een totale oppervlakte van 77m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs per maand is €1.150,-. De bijkomende borgsom is €2.590,-. Is dit jouw woningmatch?

Je vind een Appartement te huur in Naarden-Bussum nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Naarden-Bussum aan de H. Kamerlingh Onnesweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Naarden-Bussum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Naarden-Bussum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Naarden-Bussum – Klik hier

Details van Appartement te huur in Naarden-Bussum

Prijs – 1150.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 77m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de H. Kamerlingh Onnesweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren