Haagdijk Breda Nederland in Breda via Huurflits

Haagdijk Breda NederlandDit gezellige studentenhuis beschikt over een gemeenschappelijke keuken/eetruimte en 1 gezamenlijk te gebruiken toilet. Dit studentenhuis voldoet aan de wettelijke gebruikseisen met name t.o.v. brandveiligheid.In het huis zijn een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijke gebruik.

Je vind de Kamer aan de Haagdijk Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Breda aan de Haagdijk Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Haagdijk in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Haagdijk in Breda – Klik hier

Details van Kamer Haagdijk in Breda

Prijs – 375.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haagdijk Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren