Haagplein Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Haagplein Leiden NederlandHet appartement is gelegen op de tweede verdieping van het pand. Het gebouw heeft een lift en een berging.Het lichte appartement heeft een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon gelegen aan de voorzijde.De keuken is voorzien van een koelkast / vriezer, kookplaat en wasmachine.Vanuit de hal heeft u toegang tot de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Je vind de Appartement aan de Haagplein Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Haagplein Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Haagplein in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Haagplein in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Haagplein in Leiden

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haagplein Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren