Haagweg Breda Nederland in Breda via Huurflits

Haagweg Breda NederlandVia de voordeur kom je in de betegelde hal (9m²) waarna je toegang hebt tot de woonkamer.De woonkamer is zeer licht met een leuke erker en is voorzien van een laminaatvloer. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, afzuigkap en een keramische kookplaat.De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Het toilet bevindt zich apart in de badkamer.Via de hal kom je in de slaapkamer, deze heeft een oppervlakte van ca 15m² en heeft een grote inbouwkast. De slaapkamer is voorzien van een lichte laminaat vloer.

Je vind de Appartement aan de Haagweg Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Haagweg Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Haagweg in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Haagweg in Breda – Klik hier

Details van Appartement Haagweg in Breda

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haagweg Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren