Haagwinde CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Haagwinde CapelleaandenIJssel NederlandDe aangeboden slaapkamer (14 m2 (4,05×3,46)) is mooi en compleet ingericht met een eenpersoonsbed, bureau&stoel en kastU deelt de woning met andere huurders en u zult genieten van het gebruik van de luxe keuken/douche/internet/tuin.

Je vind de Kamer aan de Haagwinde CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Haagwinde CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Haagwinde in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Haagwinde in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Haagwinde in Capelle aan den IJssel

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haagwinde CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren