Haaksbergerstraat, Enschede in Enschede via Esteon

Haaksbergerstraat, EnschedeTe huur voor €375,- per maand: een huis met werkenden van 16m2 met 1 kamers en 1 slaapkamer(s). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt.. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 1-kamer huis met werkenden te huur in Landelijk gebied en kernen, Enschede nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Enschede aan de Haaksbergerstraat, Enschede en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 1-kamer huis met werkenden te huur in Landelijk gebied en kernen, Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over 1-kamer huis met werkenden te huur in Landelijk gebied en kernen, Enschede – Klik hier

Details van 1-kamer huis met werkenden te huur in Landelijk gebied en kernen, Enschede

Prijs – 315.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haaksbergerstraat, Enschede

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren