Haaksbergerstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Haaksbergerstraat Enschede NederlandHet is een tweekamer appartement.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt.Gelegen op fietsafstand van het centrum van Enschede, op loopafstand van een supermarkt.Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 3 minuten rijden.

Je vind de Appartement aan de Haaksbergerstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Haaksbergerstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Haaksbergerstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Haaksbergerstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Haaksbergerstraat in Enschede

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haaksbergerstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren