Haaksbergerstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Haaksbergerstraat Enschede NederlandDe kamer is gelegen aan de zuidkant van het stadscentrum! De kamer is gestoffeerd dus je kunt hem inrichten zoals jij wilt. De keuken, badkamer en toilet worden gedeeld met andere huurders. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Je vind de Kamer aan de Haaksbergerstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Haaksbergerstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Haaksbergerstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Haaksbergerstraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Haaksbergerstraat in Enschede

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 6

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haaksbergerstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren