Haaksbergerstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Haaksbergerstraat Enschede NederlandHet gebouw heeft 10 studio’s die zijn uitgerust met een eigen badkamer en kitchenette. Het gehele pand is volledig gerenoveerd en geïsoleerd. De gedeelde keuken is voorzien van diverse kookgelegenheid en apparatuur.Het centrum van Enschede is op loopafstand en de Universiteit Twente is circa 15 minuten fietsen.De studio’s zijn circa 25m2 tot 30m2 groot en zijn voorzien van een woon/slaapgedeelte en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De studio’s zijn volledig ingericht met een eenpersoonsbed, bureau met stoel en kledingkast.

Je vind de Studio aan de Haaksbergerstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Haaksbergerstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Haaksbergerstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Haaksbergerstraat in Enschede – Klik hier

Details van Studio Haaksbergerstraat in Enschede

Prijs – 890.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haaksbergerstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren