Haarlemmerweg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Haarlemmerweg Amsterdam NederlandEen compacte studio met een oppervlak van ca. 39 m2 gelegen op verdieping 5. Wonen, slapen en koken doe je in één ruimte maar door de slimme indeling kan je de ruimte goed benutten. De buitenruimte heeft een oriëntatie op het noorden. Bekijk de afmetingen van de buitenruimte op de plattegrond.

Je vind de Studio aan de Haarlemmerweg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Haarlemmerweg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Haarlemmerweg in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Haarlemmerweg in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Haarlemmerweg in Amsterdam

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 39

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haarlemmerweg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren