Haarstraat Gorinchem Nederland in Gorinchem via Huurflits

Haarstraat Gorinchem NederlandIndeling:Via gezamenlijke entree en opgang naar boven betreedt u het appartement op de eerste verdieping. Aan de linkerzijde bevindt zich het slaapvertrek, inclusief doucheruimte en wastafel, toilet. Hier is een twee- persoons bed en grote linnenkast gesitueerd. Bedden goed en keukendoeken zijn aanwezig.Aan de voorzijde van het woonhuis, bevindt zich de woonkamer/ keuken. De ruime raampartijen, geven een wijds uitzicht over de bekende winkelstraat van Gorinchem.De keuken is uitgerust met een basic, witkleurig keukenblok. Deze is voorzien van een elektrische kookplaat, aparte oven, magnetron, en koelkast. Het volledig keukeninventaris is aanwezig.Op de overloop is een wasmachine aangesloten. Deze wordt gedeeld met de bewoners van het appartement op de tweede etage.Aan de achterzijde van de woning, bevindt zich een ruim balkon. Deze is enkel bestemt t.b.v. de bewoner(s) van de eerste etage.

Je vind de Appartement aan de Haarstraat Gorinchem Nederland  te Gorinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gorinchem aan de Haarstraat Gorinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gorinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Haarstraat in Gorinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Haarstraat in Gorinchem – Klik hier

Details van Appartement Haarstraat in Gorinchem

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haarstraat Gorinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren