Haarstraat Gorinchem Nederland in Gorinchem via Huurflits

Haarstraat Gorinchem NederlandIn het centrum van Gorinchem bevindt zich op de tweede verdieping dit instap klare gemeubileerde appartement.Ideaal voor het huisvesten van uw tijdelijke medewerkers bijvoorbeeld.Indeling:Via gezamenlijke entree en opgang naar boven betreedt u het appartement op de tweede verdieping. Aan de rechterzijde bevindt zich de gezellig woonkamer c.q. woonkeuken.Aan de linkerzijde treft u de ruime slaapkamer aan voorzien van twee- persoon bed en grote linnenkast.Op de overloop hebben we de badkamer voorzien van douche ruimte en was meubel inclusief wastafel. Het aparte toilet is direct geplaatst naast de badkamer.Via een vlizo trap is nog een extra slaapruimte gecreëerd.

Je vind de Appartement aan de Haarstraat Gorinchem Nederland  te Gorinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gorinchem aan de Haarstraat Gorinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gorinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Haarstraat in Gorinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Haarstraat in Gorinchem – Klik hier

Details van Appartement Haarstraat in Gorinchem

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haarstraat Gorinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren