Hadewichstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hadewichstraat DenHaag NederlandDeze bijzondere woning is gelegen in Den Haag in de Hadewychstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 75 m2.Het huis bestaat uit twee slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en balkon.

Je vind de Appartement aan de Hadewichstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Hadewichstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hadewichstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hadewichstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Hadewichstraat in Den Haag

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hadewichstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren