Hadewychstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Hadewychstraat DenBosch NederlandLeuk appartement gelegen op de eerste verdieping met twee slaapkamers, lichte woonkamer, keuken met toegang tot balkon en de badkamer met inloopdouche, separaat toilet. Ideaal gelegen in de populaire wijk Zuid, aan de rand van het centrum van de stad en omgeven door een groot park met sportfaciliteiten. De woning ligt in het eerste gedeelte van de Hadewijchstraat (centrumzijde), met uitzicht vanaf het balkon over het kanaal de Zuid-Willemsvaart. In enkele minuten lopen bent u in het centrum! De complexen zijn in U-vorm gebouwd, waarbij het middengedeelte ingericht is met een bankje en speeltoestellen en een mooi grasveld. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd met een laminaatvloer. Volledig voorzien van dubbele beglazing.

Je vind de Appartement aan de Hadewychstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Hadewychstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hadewychstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hadewychstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Hadewychstraat in Den Bosch

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hadewychstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren