Hagenborgh Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Hagenborgh Almelo NederlandINDELING:Hal met toilet, berging, badkamer met wastafel, douche en ligbad. Twee slaapkamers en een zeer ruime woonkamer met pvc vloer en open keuken, welke is voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Hagenborgh Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Hagenborgh Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hagenborgh in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hagenborgh in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Hagenborgh in Almelo

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hagenborgh Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren