Hagenstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Hagenstraat Maastricht NederlandInstapklaar appartement (1 slpkmr) in de geliefde wijk Amby. Dit appartement is rustig gelegen aan de zijstraat van de doorgaande weg door Amby.Indeling: Entree met trap naar de 1e verdieping, via de hal bereikt met de ruime woonkamer met open keuken voorzien van alle apparatuur. De woonkamer heeft een schouw met sierhaard. Op de 2e verieping bevindt zich de ruime slaapkamer, deze is voorzien van diverse inbouwkasten.

Je vind de Appartement aan de Hagenstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Hagenstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hagenstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hagenstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Hagenstraat in Maastricht

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hagenstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren