Halmaherastraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Halmaherastraat Enschede NederlandRecent gerenoveerde hoekwoning in de leuke woonwijk Hogeland. Deze wijk kenmerkt zich door de aanwezigheid van alle benodigde voorzieningen zoals; scholen, sportfaciliteiten, winkels en goede bereikbaarheid van het centrum en de uitvalswegen. Lay-out; BG; Entree, hal, toegang tot de ruime woonkamer voorzien van fraaie laminaatvloer. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie en een combi-oven/magnetron. 1e verdieping; 2 slaapkamers, badkamer (vv wastafel, designradiator en douche). 2e verdieping; Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping welke tevens dienst kan doen als 3e slaapkamer of hobby/werkkamer. Hier bevinden zich ook de wasmachine- en drogeraansluitingen. Tuin; Met zij-uitgang (voor fietsen en vuilcontainers), fraai aangelegd met grasveld en zonneterras. Tevens is er een vrijstaande stenen berging met water- en elektraaansluitingen. Bijzonderheden; – 3 zonnepanelen en een zonneboiler aanwezig.

Je vind de Huurwoning aan de Halmaherastraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Enschede aan de Halmaherastraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Halmaherastraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Halmaherastraat in Enschede – Klik hier

Details van Huis Halmaherastraat in Enschede

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Halmaherastraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren