Hamerstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hamerstraat DenHaag NederlandBinnenkomst in de zeer ruime woonkamer met open keuken. Keuken is voorzien van inbouwapparatuur; vaatwasser, koel-vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap en magnetron. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer met toegang tot de moderne badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, handdoekradiator, wastafelmeubel en zwevend toilet. Daarnaast bevindt zich de kast met de wasmachineaansluiting.

Je vind de Appartement aan de Hamerstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Hamerstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hamerstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hamerstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Hamerstraat in Den Haag

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hamerstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren