Hammerstraat Vroomshoop Nederland in Vroomshoop via Huurflits

Hammerstraat Vroomshoop NederlandIndelingEntree met af te sluiten trapopgang naar de bovenwoning.Eerste verdiepingRuime overloop, toilet met fontein, rechthoekige woonkamer (34 m²), dichte woonkeuken (14 m²) met inbouwkeuken welke is voorzien van diverse apparatuur, badkamer met wastafel, ligbad en afzonderlijke douche, royale bijkeuken met opstelplaats voor de wasmachine, 3 ruime slaapkamers. Op de overloop is een deur welke toegang geeft tot het dakterras.Tweede verdiepingBereikbaar met vaste trap naar een grote zolderruimte. Hier zijn 2 afzonderlijke bergruimten c.q. slaapkamers aanwezig en tevens de opstelplaats voor de CV-ketel.

Je vind de Appartement aan de Hammerstraat Vroomshoop Nederland  te Vroomshoop nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vroomshoop aan de Hammerstraat Vroomshoop Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vroomshoop. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hammerstraat in Vroomshoop wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hammerstraat in Vroomshoop – Klik hier

Details van Appartement Hammerstraat in Vroomshoop

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 122

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hammerstraat Vroomshoop Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren