Hamstraat Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Hamstraat Roermond NederlandDeze gezellige maisonnette is gelegen in hartje centrum op loopafstand van alle winkelvoorzieningen en het station. Dit nette appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping en heeft 2 slaapkamers, een woonkamer van 35 m2 en een royaal dakterras.Begane grond: gezamenlijke entree met trappenhuis. Beneden heeft ieder appartement een eigen meterkast met eigen nutsvoorzieningen.1e Verdieping: de maisonnette is gelegen aan de achterzijde van dit uit de jaren dertig daterende complex. Na het eerste trappenhuis heeft deze woning een eigen klein trappenhuis. U komt binnen in de hal en de eerste deur geeft toegang tot de kleine slaapkamer. In deze slaapkamer bevindt zich een wandkast met daarin de cv-ketel en de groepenkast. Achter de volgende deur in de hal bevindt zich de toiletruimte. Deze is goed onderhouden en voorzien van een hangend toilet. Vervolgens komt u binnen in de gezellige woonkeuken welke het hart van de woning vormt. Via de keuken kun je naar het terras, naar boven of naar de slaapkamer en badkamer aan de achterzijde. De keuken heeft een rechte compacte opstelling met afzuigkap, gaskookplaat en koelkast en er is ruimte voor een tafel met stoelen. Via het portaal kun je naar de badkamer. Ook deze is goed onderhouden en voorzien van een douche en wastafel. Tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting. De tweepersoonsslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft veel lichtinval door de twee raampartijen.2e Verdieping: de gehele tweede verdieping, welke bereikbaar is via de trap in de keuken, is in zijn geheel opgedeeld en in gebruik als woonkamer. Een mooie en ruime woonkamer met veel lichtinval.

Je vind de Appartement aan de Hamstraat Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Hamstraat Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hamstraat in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hamstraat in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Hamstraat in Roermond

Prijs – 965.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hamstraat Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren