Hanenberglanden Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Hanenberglanden Enschede NederlandIn de kindvriendelijke woonwijk Stroinkslanden ligt deze goed onderhouden tussenwoning aan een autoluwe weg. Er is voldoende parkeergelegenheid en kinderspeeltoestellen in de buurt. Tevens staat de woning in de directe nabijheid van sportfaciliteiten alsmede basisscholen en een groot winkelcentrum.

Je vind de Kamer aan de Hanenberglanden Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Hanenberglanden Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hanenberglanden in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hanenberglanden in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Hanenberglanden in Enschede

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hanenberglanden Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren