Hanenberglanden in Enschede via Esteon

HanenberglandenTE HUUR: 5-kamer woonhuis! Gelegen in Enschede-Zuid, Enschede. Het heeft een totale oppervlakte van 129m2, met 5 kamer(s) en 4 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €895,- en een borgsom van €895,-. Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. Een woonhuis naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Woonhuis Te Huur in Enschede nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Enschede aan de Hanenberglanden en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis Te Huur in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis Te Huur in Enschede – Klik hier

Details van Woonhuis Te Huur in Enschede

Prijs – 895.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 129m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hanenberglanden

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren