Hanenberglanden in Enschede via Esteon

HanenberglandenHuis met werkenden te huur! De woning bestaat uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 18m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Enschede, Enschede-Zuid. De huurprijs bedraagt €380,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 1-kamer huis met werkenden in Enschede, Enschede-Zuid nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Enschede aan de Hanenberglanden en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 1-kamer huis met werkenden in Enschede, Enschede-Zuid wees er dan snel bij!

Meer informatie over 1-kamer huis met werkenden in Enschede, Enschede-Zuid – Klik hier

Details van 1-kamer huis met werkenden in Enschede, Enschede-Zuid

Prijs – 380.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hanenberglanden

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren