Hanenberglanden, Stroinkslanden, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7542ES, The Netherlands in Enschede via Huurflits

Hanenberglanden, Stroinkslanden, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7542ES, The NetherlandsDe kamer is 15m2, gemeubileerd en bedraagt € 385 all-in. All-in is inclusief gas, water, licht, internet, huishoudelijke artikelen en servicekosten. De kamer is voorzien van laminaat. Er is een toilet, een douche en een luxe keuken. Deze worden gedeeld met medebewoners. Het centrum en Saxion zijn met de fiets in circa 10 minuten te bereiken. De universiteit 20 minuten.

Je vind de Kamer aan de Hanenberglanden, Stroinkslanden, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7542ES, The Netherlands  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Hanenberglanden, Stroinkslanden, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7542ES, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hanenberglanden in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hanenberglanden in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Hanenberglanden in Enschede

Prijs – 385.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hanenberglanden, Stroinkslanden, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7542ES, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren