Hans_van_der_Hoevenstraat Katwijk Nederland in Katwijk via Huurflits

Hans_van_der_Hoevenstraat Katwijk NederlandWooncomplex Parledam is gelegen in het centrum van Katwijk aan Zee. In samenwerking met DSV worden deze appartementen aangeboden aan senioren (55+ / 65+) met een zorgvraag.Het wooncomplex biedt woningen met een verschillende ligging. Er liggen 8 appartement aan het Prins Hendrikkanaal, 31 appartement aan de Van der Hoevenstraat en 22 appartement aan de Van der Vegtstraat. Het gebouw bestaat uit 5 2-kamerappartement en 56 3-kamerappartementen. De oppervlakte varieert van 70 m2 tot 103m2.Op de begane grond is ontmoetingsruimte ‘De Reedery’ gelegen, hier is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de restaurantfunctie. Vanuit het naastgelegen zorgcomplex Parlevliet zal Stichting DSV de zorg verlenen aan de bewoners van Parledam. De wijkgerichte activiteiten die plaatsvinden van DSV worden niet alleen door ouderen van de wooncomplex of cliënten van Zorg Thuis bezocht, maar ook door andere ouderen uit de directe omgeving, die hier behoefte aan hebbenTevens is er op het binnenterrein een parkeerplaats aanwezig, deze is toegankelijk via een slagboom en is alleen bestemd voor de bewoners van het wooncomplex, de parkeerplaatsen kunnen separaat gehuurd worden.

Je vind de Appartement aan de Hans_van_der_Hoevenstraat Katwijk Nederland  te Katwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Katwijk aan de Hans_van_der_Hoevenstraat Katwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Katwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hans van der Hoevenstraat in Katwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hans van der Hoevenstraat in Katwijk – Klik hier

Details van Appartement Hans van der Hoevenstraat in Katwijk

Prijs – 1067.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hans_van_der_Hoevenstraat Katwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren