Hanzeplein Doesburg Nederland in Doesburg via Huurflits

Hanzeplein Doesburg NederlandIndeling: je komt binnen in een ruime hal waar je met de trap naar de eerste etage kan. Op de eerste etage bevind zich de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft veel lichtinval en via de schuifpui kom je op het ruime en zonnige terras. De keuken beschikt over een afzuigkap, combi-oven magnetron, koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat en een luxe mengkraan. Tevens is er een toilet op de eerste etage waar een wasmachine staat.Tweede etage: Is voorzien van 2 slaapkamers, toilet (volledig voor de huurder) en de badkamer (volledig voor de huurder).Slaapkamer 1 is erg ruim en beschikt over een grote boxspring, kledingkast en tv. Je hebt vanuit hier een prachtig uitzicht op de IJssel en de Veluwezoom.Slaapkamer 2 de kleine kamer. Kan niet worden gebruikt. Dit maakt de woning onzelfstandig. De verhuurder gebruikt deze kamer zelf.

Je vind de Appartement aan de Hanzeplein Doesburg Nederland  te Doesburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Doesburg aan de Hanzeplein Doesburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Doesburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hanzeplein in Doesburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hanzeplein in Doesburg – Klik hier

Details van Appartement Hanzeplein in Doesburg

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hanzeplein Doesburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren