Hanzestraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Hanzestraat Arnhem NederlandOmschrijvingRuimte voor internationale studenten!De gemeubileerde studentenkamer is gelegen aan de Hanzestraat in Arnhem, net boven winkelcentrum Presikhaaf. Zeer dicht bij de HAN Hogeschool (5 minuten lopen) en Van Hall Larenstein (5 minuten fietsen). In het winkelcentrum vind je alle winkels die je nodig hebt. Ook zijn er diverse bushaltes in de buurt, in 5 minuten met de bus of 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Arnhem.

Je vind de Kamer aan de Hanzestraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Hanzestraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hanzestraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hanzestraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Hanzestraat in Arnhem

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hanzestraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren