Haparandaweg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Haparandaweg Amsterdam NederlandVaste elementen in je atelier, waarmee je je privésfeer creëert. Werken, studeren, slapen, koken, eten en ontspannen. En omdat de ruimte in de stad schaars is, kun je je privésfeer heel efficiënt inrichten. De studio’s worden opgeleverd met een PVC vloer en gordijnen. Daarnaast zijn de wanden voorzien van gescand behang en geverfd, de kleur van de wanden verschilt per studio. De studio’s hebben ook ingebouwde slaapunits.

Je vind de Studio aan de Haparandaweg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Haparandaweg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Haparandaweg in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Haparandaweg in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Haparandaweg in Amsterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haparandaweg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren