Haparandaweg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Haparandaweg Amsterdam NederlandDeze studio is gelegen op verdieping 5. De keuken is van het merk Blom en is voorzien van alle benodigde keukenapparatuur van het merk ATAG. Hier maak je de lekkerste maaltijden! De badkamer is geheel afgewerkt en heeft een douchehoek met neveldouche, wastafel en toilet met hangend toilet.

Je vind de Studio aan de Haparandaweg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Haparandaweg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Haparandaweg in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Haparandaweg in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Haparandaweg in Amsterdam

Prijs – 1388.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haparandaweg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren