Harddraverstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Harddraverstraat Rotterdam NederlandIndelingBegane grond:Gesloten portiek met gedeelde entree, entree van de woning met trap naar de eerste verdieping.1e verdieping:Entree, gang/hal met garderobe en toegang tot de badkamer, sfeervolle woon/eetkamer met een mooie lichtinval en uitzicht over een rustig en groen binnenterrein, schuifdeuren naar balkon, half-open keuken met nette L-inrichting, apparatuur, geheel betegelde badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel, toegang naar slaapkamer aan voorzijde met kastenwand.Kortom een bijzonder leuk en instapklaar appartement op toplocatie, op 1 minuut loopafstand van het Centraal Station.

Je vind de Appartement aan de Harddraverstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Harddraverstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Harddraverstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Harddraverstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Harddraverstraat in Rotterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Harddraverstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren