Harderwijkerweg Ermelo Nederland in Ermelo via Huurflits

Harderwijkerweg Ermelo NederlandIndeling:EntreeHalWoonkamer met eetgedeelte en openslaande terrasdeuren naar het dekOpen keuken met barretje, koelkast, gasfornuis, afzuiging en vaatwasserBadkamer v.v. toilet, badmeubel, doucheruimte en vloerverwarmingSlaapkamer 1Slaapkamer 2 met ingebouwde kledingkastExtra’s:Winter geïsoleerde woning met dubbelglas en dubbele muurisolatieVaatwasserVloerverwarming in badkamerRuime tuin met altijd een zonneplekTerras met verhoogd dek

Je vind de Huurwoning aan de Harderwijkerweg Ermelo Nederland  te Ermelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Ermelo aan de Harderwijkerweg Ermelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Ermelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Harderwijkerweg in Ermelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Harderwijkerweg in Ermelo – Klik hier

Details van Huis Harderwijkerweg in Ermelo

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Harderwijkerweg Ermelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren