Harderwijkstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Harderwijkstraat DenHaag NederlandIndeling:Deze woning is recent opgeleverd en is gelegen op een toplocatie. Uw entree bevindt zich op de eerste verdieping via een open portiek.De entree is een kleine hal waar de meters staan. Met een interne trap komt u in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De hal is fraai afgewerkt met een fraaie Stoney Ground kleur als betimmering, en een fraaie laminaatvloer. De gang wordt verlicht door een dakraam wat een gastvrij gevoel geeft. De woonkamer strekt zich uit over de gehele verdieping. Aan de voorzijde heeft u een mooi weids uitzicht over de rustige straat en aan de achterzijde over sportvelden en veel groen. Door de grote raampartijen aan beide zijden komt er veel licht naar binnen. Met dit grote oppervlak heeft u veel mogelijkheden om een eet- en woongedeelte te creëren. Je kunt ook een handige inbouwkast gebruiken.

Je vind de Appartement aan de Harderwijkstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Harderwijkstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Harderwijkstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Harderwijkstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Harderwijkstraat in Den Haag

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 71

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Harderwijkstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren