Hardweg Linden Nederland in Linden via Huurflits

Hardweg Linden NederlandOp prachtige locatie aan het water te huur voor korte of langere periode. Voorzien van ringverwarming en dubbel glas.2 slaapkamers waarvan 1 met stapelbed. Keuken met alle voorzieningen incl koel/vrieskast.Eigen verharde parkeerplaats en tuinhuisje .Draadloos internet beschikbaar.

Je vind de Huurwoning aan de Hardweg Linden Nederland  te Linden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Linden aan de Hardweg Linden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Linden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Hardweg in Linden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Hardweg in Linden – Klik hier

Details van Huis Hardweg in Linden

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hardweg Linden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren