Haringkade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Haringkade DenHaag NederlandOp een top locatie in Scheveningen gelegen gemeubileerd 2-kamer appartement op de 2de etage dichtbij de boulevard, strand en zee. Tussen de Keizerstraat, Badhuisweg en Palaceplein, met diverse supermarkten, apotheken, drogisterijen, restaurants en en Pathé bioscoop, Sea Life, het Kurhaus, de Pier, Circus Theater en Casino binnen handbereik.Het openbaar vervoer (bus 21, 22, 23 en tram 1, 9) bevinden zich om de hoek, het centrum van Den Haag en de verschillende uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen enkele autominuten te bereiken.De gezamenlijke entree op de begane grond brengt u met twee trappen omhoog naar de privé ingang van het appartement.Als u het appartement binnenkomt, bevindt u zich in een kleine hal die u toegang geeft tot alle vertrekken. Vanaf hier kunt u de open woon- en eetkamer betreden. Deze lange ruimte heeft veel lichtinval door het balkon aan de achterzijde. De slaapkamer is vanuit deze kamer te betreden en is te vinden aan de voorzijde van de woning met toegang tot een klein balkon.

Je vind de Appartement aan de Haringkade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Haringkade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Haringkade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Haringkade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Haringkade in Den Haag

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haringkade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren