Harm_Aartsweg Oldebroek Nederland in Oldebroek via Huurflits

Harm_Aartsweg Oldebroek NederlandIndeling:EntreeOpen keuken v.v. diverse apparatuur waaronder oven en vaatwasserWoonkamer met terrasdeurenSlaapkamer 1Slaapkamer 2Slaapkamer 3Badkamer met wastafel en douchecabineToiletruimteExtra’s:Modern en luxe gemeubileerdGeschikt voor maximaal 6 personenCentrale verwarmingInternet

Je vind de Huurwoning aan de Harm_Aartsweg Oldebroek Nederland  te Oldebroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Oldebroek aan de Harm_Aartsweg Oldebroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Oldebroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Harm Aartsweg in Oldebroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Harm Aartsweg in Oldebroek – Klik hier

Details van Huis Harm Aartsweg in Oldebroek

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Harm_Aartsweg Oldebroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren