Harstenhoekweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Harstenhoekweg DenHaag NederlandIndeling:gemeenschappelijke entree op begane grond met brievenbustableau, trap naar 1e etage, gang met doorgang naar compleet nieuwe studio, entree studio, woon / slaapkamer van ca.: 4.5 x 4.5 met een aparte keuken van ca.: 1.5 x 2.5, douche toilet combinatie van ca.: 2.1 x 1.5.Studio is gelegen op loopafstand van het Scheveningse boulevard en strand, nabij verschillende winkels en horeca gelegenheden. Huurprijs is incl. gas, water, elektra en kabel TV.

Je vind de Studio aan de Harstenhoekweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Harstenhoekweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Harstenhoekweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Harstenhoekweg in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Harstenhoekweg in Den Haag

Prijs – 1035.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Harstenhoekweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren