Harstenhoekweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Harstenhoekweg DenHaag NederlandWonen bij de huiseigenaar.Mooie kamer met eigen douche en wastafel.Er is een bed, bureau en kledingkast aanwezig.Rest van het huis delen we samen.De locatie is aan de rand van het strand, genaamd Scheveningen. Bussen en trams zijn slechts een paar minuten lopen.Ik ben best makkelijk in de omgang, alles is bespreekbaar…Goed om te weten: ik heb een kat!

Je vind de Kamer aan de Harstenhoekweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Harstenhoekweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Harstenhoekweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Harstenhoekweg in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Harstenhoekweg in Den Haag

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Harstenhoekweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren