Hart_Nibbrigkade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hart_Nibbrigkade DenHaag NederlandLay-out;Entree van het pand – met de lift of trap naar de eerste verdieping – entree van het appartement – lichte woon-/eetkamer met een balkon op Noordoost. Half open nette en moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Slaapkamer met inbouwkast en de badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Hart_Nibbrigkade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Hart_Nibbrigkade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hart Nibbrigkade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hart Nibbrigkade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Hart Nibbrigkade in Den Haag

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hart_Nibbrigkade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren