Hartesteeg Zeist, Nederland in Zeist via Huurflits

Hartesteeg Zeist, NederlandHet appartement is volledig gerenoveerd en met veel oog voor details bijzonder smaakvol afgewerkt. Voorzien van onder andere moderne maatkeukens met 4 pits elektrisch kookplaat, magnetron, vaatwasser en koelkast. Moderne badkamer met douche en toilet, dubbele beglazing, almede prachtige pvc vloeren voorzien van vloerverwarming, fraai afgewerkte wanden en plafonds.

Je vind de Appartement aan de Hartesteeg Zeist, Nederland  te Zeist nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zeist aan de Hartesteeg Zeist, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zeist. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hartesteeg in Zeist wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hartesteeg in Zeist – Klik hier

Details van Appartement Hartesteeg in Zeist

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hartesteeg Zeist, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren