Havendijk Gorinchem Nederland in Gorinchem via Huurflits

Havendijk Gorinchem NederlandIndeling;Via de voordeur loopt u de centrale hal binnen. Deze wordt gedeeld met de woning op de 1e etage.Aan de linkerzijde van de hal treffen we de woonkamer (voorzijde appartement), Grenzend aan deze kamer, vinden we de slaapkamer. Deze is uitgerust met een eenpersoonsbed.In de hal is de badkamer met toilet en douchecabine, wastafel gesitueerd.Aan de achterzijde van het appartement treffen we de kleine woonkeuken aan. Deze heeft een achterdeur richting het terras en achtertuin. De privacy volle achtertuin is een onverwachte verrassing. Hier heeft u volledige vrijheid.Zowel de wasmachine als de ingang moet worden gedeeld worden met het boven appartement. De woning is geschikt voor 1 persoon.De eenvoudige woning wordt verhuurd inclusief gas, water, elektra internet & Tv.

Je vind de Appartement aan de Havendijk Gorinchem Nederland  te Gorinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gorinchem aan de Havendijk Gorinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gorinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Havendijk in Gorinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Havendijk in Gorinchem – Klik hier

Details van Appartement Havendijk in Gorinchem

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Havendijk Gorinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren