Haverkamp DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Haverkamp DenHaag NederlandU komt binnen in de hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken, waaronder de badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamer grenst aan de veranda en is deels gescheiden van de woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen, heeft veel lichtinval en een heerlijk balkon op het noordoosten, met fantastisch uitzicht over al het groen. De keuken aan de achterzijde heeft eveneens toegang tot het balkon en is voorzien van een 4-pits kookplaat, oven, RVS afzuigkap en koelkast. Tot slot vindt u in de onderbouw een eigen berging.

Je vind de Appartement aan de Haverkamp DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Haverkamp DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Haverkamp in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Haverkamp in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Haverkamp in Den Haag

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Haverkamp DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren