Havikstraat Oss Nederland in Oss via Huurflits

Havikstraat Oss NederlandIndeling en omschrijving huur semi-studio Oss:Begane grond:Deze semi-studio beschikt over een nette laminaat vloer en geniet veel lichtinval middels het grote raampartij. De semi-studio beschikt over een eigen douche, toilet en wastafel.De gezamenlijke keuken op de begane grond beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven/magnetron, koelkast en gasplaat met afzuigkap.Er is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik.Ook is er een ruime berging aanwezig waar je een fiets of brommer makkelijk kunt plaatsen.

Je vind de Studio aan de Havikstraat Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Oss aan de Havikstraat Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Havikstraat in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Havikstraat in Oss – Klik hier

Details van Studio Havikstraat in Oss

Prijs – 610.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Havikstraat Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren