Havikstraat, Utrecht, Netherlands in Utrecht via Huurflits

Havikstraat, Utrecht, NetherlandsDit 2 kamer appartement is per direct te huur en is gelegen aan de Havikstraat te Utrecht. Met 5 tot 10 minuten lopen ben je op Utrecht Centraal.Het appartement heeft een open keuken.De woonkamer loopt over in de slaapkamer met aangrenzende badkamer. De badkamer biedt een douche, wasbak, toilet en een aansluiting voor de wasmachine.Vanuit de slaapkamer kun je genieten van de zon op het dakterras.Huurprijs: €968,- + € 135,00 voorschot gas, water, lichtBorgsom: € 2206,-

Je vind de Appartement aan de Havikstraat, Utrecht, Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Havikstraat, Utrecht, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Havikstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Havikstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Havikstraat in Utrecht

Prijs – 968.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Havikstraat, Utrecht, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren