Hebronstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hebronstraat Rotterdam NederlandDeze goed ingerichte kamer in mijn appartement is gelegen in een groene en rustige omgeving aan de Kralingse Plas.Hier kunt u wandelen, joggen, zwemmen, fietsen, picknicken en ga zo maar door.Het appartement zelf (130 vierkante meter) heeft een veranda waar je ook kunt zittenontspannen tijdens de lunch of het diner. Of in de tuin (75 vierkante meter).Afstand tot de universiteit, winkels, bars of de stad is nooit meer dan 10minuten fietsen.Vooral handig voor serieuze studenten die waarde hechten aan rust en gezelligheidatmosfeer!

Je vind de Kamer aan de Hebronstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Hebronstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hebronstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hebronstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Hebronstraat in Rotterdam

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hebronstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren