Heemskerklaan Doetinchem Nederland in Doetinchem via Huurflits

Heemskerklaan Doetinchem NederlandZeer ruim appartement, met 3 slaapkamers, gelegen in de geliefde wijk Schöneveld, tegenover de speeltuin en boven de SPAR supermarkt.Indeling:Begane grond: Entree; Trap met traplift,Eerste verdieping: Hal met meterkast, toilet, doucheruimte, 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het balkon. Zeer ruime woonkamer, gesloten keuken.

Je vind de Appartement aan de Heemskerklaan Doetinchem Nederland  te Doetinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Doetinchem aan de Heemskerklaan Doetinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Doetinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Heemskerklaan in Doetinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Heemskerklaan in Doetinchem – Klik hier

Details van Appartement Heemskerklaan in Doetinchem

Prijs – 772.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 92

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heemskerklaan Doetinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren