Heemskerkstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Heemskerkstraat Rotterdam NederlandHet appartementDit appartement is gelegen op de 3e verdieping van een typisch Nederlands gebouw. Het appartement heeft een ruime woonkamer, met een relaxte zithoek. Hier staat een handige en comfortabele slaapbank waar twee personen kunnen slapen (voor gebruik van deze slaapbank zijn schone lakens en beddengoed aanwezig) Ook in de woonkamer staat een relaxstoel en een grote flatscreen televisie. Het eetgedeelte in de woonkamer biedt plaats aan vier personen. De open keuken is volledig uitgerust met alle apparatuur voor het koken van een maaltijd.Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer met toegang tot het balkon. Hier vindt u een tweepersoons bed, met schone lakens en handdoeken. In deze kamer is ook een grote spiegelkast en kledingrek om je kleding in op te bergen. Naast de slaapkamer is de badkamer. Het heeft een douche, wastafel, toilet en wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Heemskerkstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Heemskerkstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Heemskerkstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Heemskerkstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Heemskerkstraat in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heemskerkstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren