Heemstedelaan in Utrecht via Esteon

HeemstedelaanEen woonhuis komt beschikbaar in Zuid! Bestaande uit 3 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het heeft een oppervlakte van 88m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, wasmachine, parkeerplek. De huurprijs bedraagt €1.595,- per maand.

Je vind een Woonhuis te huur in Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Utrecht aan de Heemstedelaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Utrecht – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Utrecht

Prijs – 1595.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heemstedelaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren