Heerestraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Heerestraat Leeuwarden NederlandStudio met een keuken voorzien van een kookplaat, afzuigkap en koelkast.De badkamer en toilet wordt gedeeld met één persoon, er is een wasmachine aanwezig die dient gedeeld te worden met de 4 bewoners.Hip wonen in Leeuwarden. Dat kan goed in deze buurt.De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 7 minuten rijden

Je vind de Studio aan de Heerestraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leeuwarden aan de Heerestraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Heerestraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Heerestraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Studio Heerestraat in Leeuwarden

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heerestraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren