Heeswijkstraat Voorburg Nederland in Voorburg via Huurflits

Heeswijkstraat Voorburg NederlandHet appartement is in 2017 van binnenuit gerenoveerd en heeft een lichte slaapkamer, gedeelde keuken/badkamer/toilet/balkon. Deze voorzieningen deel je met drie andere huurders (volwassen en carrièregerichte studenten en/of expats).Aan de voor/achterzijde van het appartement hangen camera’s voor bewaking.In de gemeenschappelijke ruimtes is oa draadloos internet, koelkast, vriezer, inductiekookplaat aanwezig.In je kamer heb je een eenpersoonsbed, een bureau met stoel en een kledingkast. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. De kamer bevindt zich op de bovenste verdieping.Het appartement is gelegen in de gezellige historische en mooie stad Voorburg. De straat/buurt is rustig en netjes. De ideale plek om je te concentreren voor werk en/of studie.

Je vind de Kamer aan de Heeswijkstraat Voorburg Nederland  te Voorburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Voorburg aan de Heeswijkstraat Voorburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Voorburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Heeswijkstraat in Voorburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Heeswijkstraat in Voorburg – Klik hier

Details van Kamer Heeswijkstraat in Voorburg

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heeswijkstraat Voorburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren